24.10.07 Zlínský deník - kultura

Mixer - UTB

UTB: Multimediální festival Mixer

19.10.2007 10:27
O čem je MIXER? Workshopy a semináře pod vedením významných odborníků, zajímavé výstavy a netradiční večírky. Mix fotky, grafiky filmu, animace, 3D designu, hudby a moderních technologií. To vše bude představovat především současnou tvorbu studentů vysokých škol. Jako tvůrčí prostor bude opět využit areál Svit. Zároveň však letos MIXER ovládne více celé město. Kromě kulturního institutu Alternativa, Malé scény a svérázné expozice v obytném činžovním domě na náměstí Míru, budou osloveny i vybrané zlínské designové obchody a grafická studia.
Product design Zlín 07

Pozvánka: Product design Zlín 07

18.10.2007 11:14
ZLÍN - Poletující bílé balonky pokrývající strop jako mraky, provazové houpačky obsazené krásnými dívkami, nevšední kostýmy vlající místnostmi jako andělíčkové na nebesích, pestrobarevné kompozice fotografií a poutavý design - to všechno a mnohem víc vám skýtá od středy 17. 10 třetí patro 12. budovy v bývalém svitovském areálu.
Hotovo.

Zlín se má stát už brzy líhní filmařů

20.10.2007 8:12
ZLÍN - Šanci prosadit se ve světě showbyznysu budou mít brzy začínající filmaři ve Zlíně. V tamních filmových ateliérech má totiž vzniknout podnikatelský inkubátor pro média. Jednalo by se o jediné středisko svého druhu v České republice. více


Jsou režiséři, kteří by mě za improvizaci uškrtili

10:00
ZLÍNSKÝ KRAJ - Pro dvaatřicetiletého herce a mluvčího Slováckého divadla Josefa Kubánika se hradišťská scéna stala jeho druhým domovem. Jako mluvčí se stará o zviditelnění svých kolegů-herců jednoho z nejoblíbenějších a nejnavštěvovanějších divadel nejen ve Zlínském kraji.
Ilustrační foto.

Legenda Nazareth míří do Hradiště

8:21, aktualizováno včera 10:22
ZLÍNSKÝ KRAJ - Řada bezpečnostních opatření i změn v dopravě se chystá v Uherském Hradišti v souvislosti s koncertem legendární kapely Nazareth. Skotští muzikanti spolu se skupinou Turbo a Svatým Plukem vystoupí od 19 hodin na tamním zimním stadionu.
Ilustrační foto

Zlínské muzeum připomene svátek patronů ševců a koželuhů

13:22
ZLÍN - Tradiční ševcovskou pouť chystá v předvečer svátku ševců, koželuhů a rukavičkářů zlínské obuvnické muzeum. Děti i dospělí se ve středu mohou těšit například na ukázky výroby kolíčkové obuvi, výstavu panenek v historických kostýmech, jarmark i kouzelníka Mavericka v podání Michala Kovaříka. ČTK to řekla vedoucí obuvnického muzea Miroslava Štýbrová.

24.10.07 MF Dnes - Zlínsko

Diváci uvidí komedii, drama i improvizaci

Zlín - Do druhého dne dnes vstupuje přehlídka inscenací Městského divadla ve Zlíně nazvaná Naráz. Ve Velkém sále bude dopoledne prostor patřit dramatu Král Lear a večer diváky pobaví...více

Přijíždí Nazareth

Uherské Hradiště je jedním ze dvou míst v Česku, kde slavná kapela zahraje - Uherské Hradiště - Na dvou místech v Česku se zastaví při svém turné skotská rocková skupina Nazareth....více

Výstava připomíná čtvrt století spolku Urgatina

Zlín - Až do 30. října si mohou prohlédnout návštěvníci galerie Ateliér ve Zlíně-Santražinách výstavu výtvarníků, kteří jsou spojeni ve výtvarném sdružení Urgatina. Obrazy, sochy i...více

Říjen 07 Zlín - kina, divadla, kluby

KINA Zlín

Filmový klub Charlie Na Malé scéně ZUŠ Zlín
Štefánikova
t. 577 432 079, 777 019 109

3.října 19,30 hod. vstupné 60,- Kč Angel Francie/VB/Belgie 2007, 119 min., titulky, Scénář a režie: Francois Ozon Je možné dosáhnout v životě stejné dokonalosti, jako v románu? Krásná a naivní spisovatelka Angel žije vysněný život svých hrdinek. Ozon natočil výpravné historické drama, kde nechybí hluboké city ani ostrý sarkasmus. „Je to film o tom, co se stane, když se proslavíte a raději žijete ve fantazii, místo toho, abyste se zabývali skutečnými věcmi okolo vás.“ (F.Ozon) Film uveden na MFF Karlovy Vary. Zde si pusťte krátké video z fimu.


Planeta Teror / Robert Rodriguez's Planet Terror / Grindhouse: Planet Terror10.října 19,30 hod. vstupné 60,- Kč Grindhouse: USA Planeta Teror 2007, 106 min., titulky. Režie: Robert Rodriguéz Hrají: Rose McGowan, Freddy Rodrígues, Bruce Willis, Quentin Tarantino a další. Manželé Dakota a William pracují v nemocnici jako doktoři. Čekárnu zaplavuje dav potrhaných lidí z města. Mezi zraněnými je i tanečnice Cherry, která přišla o nohu při jednom z útoků. Budoucnost nenabízí nic než miliony nakažených a nespočet mrtvých. Jen několik šťastných hledá poslední bezpečné útočiště na planetě Teror.
ZDE si můžete pustit trailer k filmu a Zde video průřez Tarantinovskou tvorbou


17.října 19,30 hod. vstupné 60,- Kč
Faunův labyrint
Faunův labyrint Mexiko/Španělsko/USA 2006, 112min., titulky, scénář a režie Guillermo del Toro. Zde si můžete pustit oficiální VIDEO trailer.
Jednou v noci potká dívka v labyrintu starého Fauna. Ten v Ofelii pozná ztracenou princeznu kdysi mocné pohádkové říše. Fascinující podívaná a silný příběh o tom, že ve světě dětské fantazie se za život, čest a odvahu platí stejná cena, jako ve světě dospělých.
Ocenění : Třikrát Oscar – za výpravu, kameru a masky
Seminář filmů brazilského hororového tvůrce José Mojicy Marinse
Přihlášky – před projekcemi; Café Malá scéna; Benešovo nábř. 1739
130,- Kč/celý cyklus



24.října 19,30 hod. vstupné 60,- Kč
foto
O půlnoci odnesu tvou duši Brazílie 1964, 84 min., angl.titulky + sim.překlad
Bizardní příběh o sadistickém hrobníkovi, který se rozhodne najít ideální ženu pro svého potomka, patří dnes k již zlaté pokladnici světového hororu. Zde dvouminutové VIDEJKO.

31.října 19,30 hod. vstupné 60,-Kč
Tuto noc se vtělím do tvé mrtvoly Brazílie 1967, 108 min., ang. titulky + sim. překlad,
Nadšenci jsou přesvědčeni, že se jedná o směsici Buňuela, Nietzscheho, Jodorowského a Cormana. Druhá část slavné trilogie o deviantním hrobníkovi v peleríně, cylindru a s přerostlými nehty navazuje těsně na události z předchozího dílu.

7.listopadu 19,30 hod. vstupné 60,- Kč
foto
Sadistický rituál Brazílie 1970, 93 min., angl. titulky + sim. překlad.Sex, drogy, rock, televize tvoří v tomto příběhu vhodné pozadí pro psychedelickou sebereflexi režiséra. Koncem 60.let realizovaný snímek byl natolik provokativní, že jej brazilský diktátorský režim okamžitě zakázal. Velký ohlas zaznamenal například na festivalu nezávislých filmů Sundance. Portrét José Mojicy Marinse, světově proslulé osobnosti brazilského hororu. Zde si pusť videosestřih dlouhý 4:45.

Filmový cyklus (nejen) pro středoškoláky
FK Charlie připravil pro všechny zájemce bez rozdílu školy nebo věku cyklus osmi filmů – každou třetí středu v měsíci v 17.00 hod. na Malé scéně.
Středoškoláci budou mít možnost získat přihlášku již v září v kanceláři svých škol, na základě které obdrží permanentku na všechny filmy. Zájemci mimo střední školy si mohou permanentku opatřit v kanceláři FK Charlie na Benešově nábř.1739 (tel. 577 432 079).
Match Point - Hra osuduCyklus zahájíme 17.10. filmem VB/USA 2005 MATCH POINT – HRA OSUDU. Třikrát SLÁVA. Woody Allen se konečně probudil ze. Zde sedmiminutové video...
Bližší informace – www.jazzdoregionu.cz

03.gif
Velké kino Zlín

KONCERT MARIE ROTTROVÉ Tentokrát se s cestovateli Martinem Dufkem a Vráťou Kratochvílem z Pelhřimova podíváme na Kubu. Pořad si dal za cíl ukázat krásy i negativa této velmi kontroverzně vedené ostrovní země. Doba trvání pořadu je 75 minut: 350 diapozitivů z celé oblasti, čtyři video vstupy z různých oblastí života na Kubě, audio nahrávky zvuků přírody, kubánské španělštiny a místní lidové i populární hudby.
Vstupné 25 Kč

BESTIÁŘ

ČR-2006-113 minut-Bioscop-(15)
Romantická komedie podle bestselleru Barbary Nesvadbové - v hlavních rolích Danica Jurčová, Karel Roden, Marek Vašut, Miroslav Etzler
Režie: Irena Pavlásková
vstupné 25 Kč


Pondělí 1. října v 17 a v 19,30 hodin KINO NEHRAJE

KONCERT MARIE ROTTROVÉ

Pořádá agentura Gong z Olomouce.
Začátek v 19 hodin


Úterý 2. a středa 3. října v 17 a v 19,30 hodin

GYMPL

ČR-2007-105 minut-premiéra-Falcon-(0)
Komedie o studentech, učitelích, rodičích a graffiti…
Hrají: Tomáš Vorel ml.,Jiří Mádl, Eva Holubová, Tomáš Matonoha, Milan Šteindler, Jiří Schmitzer,Zuzana Bydžovská a další
Režie: Tomáš Vorel
vstupné 85 Kč


Čtvrtek 4. října v 17 a v 19,30 hodin (a)

ZTRACENÁ DOVOLENÁ

ČR-2006-85 minut-premiéra-AČFK-(0)
Český cestovatel Láďa objevil ve Švédsku kufr, v němž byly pouze negativy. Z těch vzniklo 756 fotografií neznámých turistů z Asie.
Filmový štáb začal pátrat po těchto lidech….
Režie: Lucie Králová
vstupné 60 Kč


Pátek 5. – středa 10. října v 17 a v 19,30 hodin

HVĚZDNÝ PRACH

Velká Británie-2007-127 minut-český dabing-premiéra-Bontonfilm-(12)
Příběh, který stvořila sama Fantazie….
V hlavních rolích Charlie Cox, Claire Danes, Michelle Pfeiffer, Robert De Niro
Režie: Matthew Vaughn
vstupné 85 Kč


Čtvrtek 11. října v 17 a v 19,30 hodin (a)

CARMEN

Španělsko-1983-102 minut-titulky-AČFK-(12)
Love story, která vznikne mezi protagonisty při zkouškách na baletní představení…
V hlavních rolích Antonio Gades a Laura del Sol
Režie: Carlos Saura
vstupné 60 Kč


Pátek 12. – středa 17. října v 17 hodin

BOŽSKÝ EVAN

USA- 2007- 96 minut-titulky-premiéra- Bontonfilm-(0)
Poznejte nového Vyvoleného. A jeho blízké…..
Režie:Tom Shadyac
vstupné 80 Kč


Pátek 12. – středa 17. října v 19,30 hodin

MEDVÍDEK

ČR-2007-98 minut-Falcon-(12)
Černá komedie „Medvídek“ ukazuje různé způsoby řešení manželských kotrmelců, vzpour a rozletů….
V hlavních rolích Aňa Geislerová, Roman Luknár, Jiří Macháček,Táňa Vilhelmová,
Režie: Jan Hřebejk
vstupné 80 Kč




Středa 17. října ve 14 hodin (FILMOVÝ KLUB SENIORŮ)

100% KUBA

Tentokrát se s cestovateli Martinem Dufkem a Vráťou Kratochvílem z Pelhřimova podíváme na Kubu. Pořad si dal za cíl ukázat krásy i negativa této velmi kontroverzně vedené ostrovní země. Doba trvání pořadu je 75 minut: 350 diapozitivů z celé oblasti, čtyři video vstupy z různých oblastí života na Kubě, audio nahrávky zvuků přírody, kubánské španělštiny a místní lidové i populární hudby.
Vstupné 25 Kč


Čtvrtek 18. října v 17 a v 19,30 hodin (a)

INTERVIEW

USA-2007-83 minut-titulky-premiéra-CinemArt-(12)
Všechno, co řeknete, může být a bude použito proti vám…
Režie: Steve Buscemi
vstupné 70 Kč


Pátek 19. a sobota 20. října v 17 a v 19,30 hodin + neděle 21. – středa 24. října v 19,30 hodin (kromě úterý 23.10.)

KRÁLOVSTVÍ

USA-2007-109 minut-titulky-premiéra-Bontonfilm-(15)
Jak zastavíte nepřítele, který se nebojí zemřít?
V hlavních rolích Jamie Foxx, Jennifer Garner, Jason Bateman
Režie: Peter Berg
vstupné 80 Kč


Neděle 21. - středa 24. října v 17 hodin (kromě úterý 23.10.)

HAIRSPRAY

USA-2007-117 minut-titulky-premiéra-WarnerBros-(12)
Rytmus nezastavíš….
V hlavních rolích John Travolta a Michelle Pfeiffer
Režie: Adam Shankman


Úterý 23. října –v 17 a v 19,30 hodin - KINO NEHRAJE

koncert EVY A VAŠKA

Pořádá Agentura Zbyňka Žídka z Opavy. Začátek v 19 hodin.


Čtvrtek 25. října v 17 a v 19,30 hodin (a)

KONEC

Maďarsko-2007-105 minut-titulky-premiéra-AČFK-(0)
Bláznivá road movie o starém manželském páru Emilovi a Hédi. Jednoho dne se Emil rozhodne vyloupit poštu a tím začíná jeho netradiční cesta světem zločinu….
Režie: Gábor Rohonyi
vstupné 60 Kč


Pátek 26. – neděle 28. října v 17 hodin + pondělí 29. - středa 31. října v 19,30 hodin

RUSH HOUR 3 - TENTOKRÁTE V PAŘÍŽI

USA-2007-91 minut-titulky-premiéra -WB-(12)
Křižovatka smrti 3 – Jackie Chan a Chris Tucker se v završení akčně komediální série střetávají s čínskou mafií…..
Režie: Brett Ratner


Pátek 26. – neděle 28. října v 19,30 hodin + pondělí 29. - středa 31. října v 17 hodin

KOŘENÍ ŽIVOTA

USA-2007-104 minut-titulky-premiéra-WB-(12)
Recept na štěstí v žádné kuchařce nenajdete…
V hlavních rolích Catherine Zeta-Jones a Aaron Eckhart
Režie: Scott Hicks
vstupné 75 Kč



V SOBOTU V 15 HODIN HRAJEME PRO DĚTI
IMOS Zlín, s.r.o. - partner dětských představení

6.10. – O ZLATÉ MYŠCE - 68 minut

O zlaté myšce,O Maryšce a vlčím hrádku,O nejbohatším vrabci na světě,Veselá chudoba,Krtek a paraplíčko,Jak jeli k vodě

13.10. – A ZASE TA ŽOFKA - 61 minut

Dorotka a ježibaba ,Krtek a karneval,Jak Žofka pořádala slavnostní představení ,Jak Žofka přinutila pštrosovi vytáhnout hlavu z písku ,Jak Žofka poslala Irču zachránit tapíra,Krtek a buldozér , O Kanafáskovi – Jak sháněli panenku,Jak trhali zub

20.10. – KRTEK A OSLAVA – 61 minut

Krtek a oslava ,Krtek a kamarádi ,Krtek a zajíček ,Krtek a kachničky ,Krtek a myška , Krtek a houby ,Vodnická pohádka,Psí kusy ,Krtek a šťoura

27.10. -ČTYŘLÍSTEK - 62 minut

Krtek a autíčko ,Krakonoš a ovčák ,Potkali se u Kolína ,Vodnická pohádka,Čtyřlístek - Pes na stopě


kino Květen Zlín Malenovice


Pondělí 1. října v 19 hodin (a)

SAMARITÁNKA

Jižní Korea-2004-95 minut-titulky-Aerofilms-(15)
Příběh dvou středoškolaček, které získávají peníze na cestu do Evropy zvláštním způsobem…
Režie: Kim Ki-duk
vstupné 50 Kč


Úterý 2. října v 19 hodin (FK Anýz)

ABRAHAMOVO ÚDOLÍ

Francie/Portugalsko/Švýcarsko-1993-180minut-titulky-NFA-(15)
S využitím motivů Flaubertovy Madame Bovary kreslí Manoel de Oliveira intimní studii ženství uzavírajícího se ve zlaté kleci měšťáckých konvencí…
Režie: Manoel de Oliveira


Čtvrtek 4. října v 19 hodin PREMIÉRA

HVĚZDNÝ PRACH

Velká Británie-2007-127 minut-český dabing- Bontonfilm-(12)
Pohádkový příběh pro všechny bez ohledu na „počet letokruhů“, vznikl v roce 1997 původně jako comics.
V hlavních rolích Charlie Cox, Claire Danes, Michelle Pfeiffer, Robert De Niro
Režie: Matthew Vaughn
vstupné 80 Kč


Pátek 5. – neděle 7. října v 17 hodin

SHREK TŘETÍ

USA-2007-93 minut-český dabing-Bontonfilm-(0)
Již třetí pokračování úspěšné animované komedie, v niž se zelení manželé Shrekovi vydávají vstříc dalším dobrodružstvím
Režie: Chris Miller, Raman Hui
vstupné 65 Kč


Pátek 5. a sobota 6. října v 19,30 hodin

KLETBA ZLATÉHO KVĚTU

Čína-2007-114 minut-titulky-HCE-(12)
Nevyslovená tajemství jsou skryta za branami Zakázaného města….. Režie : Yimou Zhang vstupné 65 Kč


Pondělí 8. října v 19 hodin (a)

INTERVIEW PODLE VAN GOGHA

Nizozemí-2003-89 minut-premiéra-CinemArt-(12)
Tento snímek režiséra Theo van Gogha z roku 2003 se stal předlohou pro stejnojmenný film Stevea Buscemiho z roku 2007. Diváci mohou srovnat holandský originál a jeho následnou americkou verzi…
Vstupné 50 Kč - pusť si trailer...


Úterý 9. října v 19 hodin ANÝZ

NAPOLA

Německo- 2003-110 minut-titulky-ATYPFILM-(12)
Obraz z období nacistické říše: Friedrichu Weimerovi je sedmnáct a právě ukončil školu. Pochází z chudých poměrů, přesto však sní o tom, že v životě něco dokáže. Jediné, čemu se intenzivně věnuje je amatérský box. Šanci dostane v okamžiku, kdy se setkává s chápavým Voglerem, který sdílí jeho boxerskou vášeň a učí na elitní nacistické střední škole. Ten zajistí, aby tam byl Friedrich přijat……
Režie: Dennis Gansel
vstupné 30 Kč - ZDE TRAILER


Čtvrtek 11. října v 19 hodin

MEDVÍDEK

ČR-2007-98 minut-Falcon-(12)
Černá komedie „Medvídek“ ukazuje různé způsoby řešení manželských kotrmelců, vzpour a rozletů….
V hlavních rolích Aňa Geislerová, Roman Luknár, Jiří Macháček,Táňa Vilhelmová,
Režie: Jan Hřebejk Upoutávka na nový film Jana Hřebejka ZDE.
vstupné 80 Kč


Pátek 12. – neděle 14. října v 17 hodin

WHOLETRAIN

Německo-2006-85 minut-titulky-premiéra-Atypfilm-(0)
Skupina sprejerů touží po slávě a bez ustání a za každou cenu si dokazují, že oni jsou ti nejlepší…. Režie: Florian Gaag vstupné 60 Kč


Pátek 12. a sobota 13. října v 19,30 hodin

HOSTEL II.

USA-2007-100 minut-titulky-premiéra-Falcon-(18)
Další děsivé nahlédnutí do světa, kde mají potlačované touhy – jakmile je jim dán volný průchod – děsivé následky….
Režie: Eli Roth
vstupné 70 Kč


Pondělí 15. října v 19 hodin (a)

PRINCEZNY

Španělsko-2005-113 minut-titulky-premiéra-Atlantis-(15)
Je to příběh dvou žen, dvou prostitutek, dvou princezen…
Režie: Fernando León de Aranoa
vstupné 60 Kč


Úterý 16. října mimořádně v 17 hodin (FK ANÝZ)

POPEL A DÉMANT

Polsko-1958-100 minut-titulky-NFA-
Filmová adaptace stejnojmenného románu Jerzyho Andrzejewského, která patří do zlatého fondu světové kinematografie… Režie: Andrej Wajda


Čtvrtek 18. října v 19 hodin PŘEDPREMIÉRA

KRÁLOVSTVÍ

USA-2007-109 minut-titulky-Bontonfilm-(15)????
Jak zastavíte nepřítele, který se nebojí zemřít?
V hlavních rolích Jamie Foxx, Jennifer Garner, Jason Bateman
Režie: Peter Berg
vstupné 75 Kč


Pátek 19. – neděle 21. října v 17 hodin

SIMPSONOVI VE FILMU

USA– 2007-85 minut-animovaný-český dabing-Bontonfilm-(0)
Jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů se konečně dočkal prvního celovečerního filmového zpracování. Populární rodinka Simpsonových ze Springfieldu bude tentokrát čelit globálním výzvám a Homer provede nejhorší věc svého života.
Režie:David Silverman
vstupné 70 Kč


Pátek 19. a sobota 20. října v 19,30 hodin

BREAKOUT

Švýcarsko-2007-94 minut-titulky-premiéra-Atypfilm-(0)
Přesvědčivý snímek o životě předměstských gangů, o cti, o přátelství a lásce, ale především je to příběh mladíka a jeho útěku z mizerného života pomocí hudby a tance…
Režie: Mike Eschmann
vstupné 60 Kč


Pondělí 22. října v 19 hodin (a)

ZHROBUDOHROBU

Slovinsko-20Možnosti příspěvku05-120 minut-titulky-AČFK-(12)
Pero je profesionálním řečníkem na pohřbech. Svůj unikátní talent využívá na vytváření projevů,které nejsou obyčejnými chvalozpěvy pro pozůstalé…
Režie: Jan Cvitkovič
vstupné 60 Kč


Úterý 23. října v 19 hodin ANÝZ

WALK THE LINE

USA-2005-135 minut-titulky-Bontonfilm-(12)
Joaquin Phoenix jako Johnny Cash a Reese Witherspoon (June Carter) v hlavních rolích životopisného filmu o světoznámém muzikantovi…
Režie: James Mangold
vstupné 30 Kč


Čtvrtek 25. října v 19 hodin PŘEDPREMIÉRA

KOŘENÍ ŽIVOTA

USA-2007-104 minut-titulky-WB-(12)
Recept na štěstí v žádné kuchařce nenajdete…
V hlavních rolích Catherine Zeta-Jones a Aaron Eckhart
Režie: Scott Hicks
vstupné 70 Kč


Pátek 26. října v 17 hodin (FILMOVÝ KLUB SENIORŮ)

VRATNÉ LAHVE

ČR-2007-103 minut-Falcon
Aby mohlo být vítání, musí být napřed loučení….Rodinná komedie se Zdeňkem Svěrákem a Danielou Kolářovou v hlavních rolích
Režie: Jan Svěrák
Vstupné 25 Kč


Pátek 26. a sobota 27. října v 19,30 hodin

ROMING

ČR/Rumunsko/SR-2007-105 minut-Falcon-(12)
Komedie s Bolkem Polívkou a Mariánem Labudou od tvůrců filmu Účastníci zájezdu
Režie: Jiří Vejdělek - Movie trailer na novy Cesky film ROMing.
vstupné 65 Kč


Sobota 27. a neděle 28. října v 17 hodin

FANTASTICKÁ ČTYŘKA A SILVER SURFER

USA-2007-český dabing-Bontonfilm-(0)
Připravte se na další fantastické dobrodružství….
Režie: Tim Story
vstupné 60 Kč


Pondělí 29. října v 19 hodin (a)

IMPORT/EXPORT

Rakousko-2007-135 minut-titulky-premiéra-Aerofilms-(18)
Film, který velmi nekompromisně ukazuje prstem přímo na věci, kolem kterých denně procházíme s hlavou otočenou způsobně na stranu……
Režie: Ulrich Seidl
vstupné 60 Kč


Úterý 30. října v 19 hodin (FK ANÝZ)

ČAS ZNOVU NALEZENÝ

Francie/Itálie/Portugalsko-1999-158 minut-titulky-NFA (15)
Nečekaně pietní, filmařsky vyzrálý pnor do románového monumentu Marcela Prousta Hledání traceného času v hvězdném obsazení (C.Deneuveová, E. Béartová, J.Malkovich, V.Pérez)
Režie: Raoul Ruiz



V SOBOTU V 15 HODIN HRAJEME PRO DĚTI
IMOS Zlín, s.r.o. - partner dětských představení

7.10. - O EBENOVÉM KONI – 63 minut

O ebenovém koni, Míček flíček Jo, ti kluci, vzduchoplavci ,Krtek a autíčko,Toulavé telátko

14.10. – KRTKOVA POHÁDKOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ - 66 minut

Krtek a zápalky,Krtek a muzika,Krtek a karneval,Krtek a koberec,Krtek a buldozer,
Krtek hodinářem,Krtek a medicína

21.10. – ČARODĚJNÉ POHÁDKY II. - 66 minut

Aby bylo jasno,Čaroděj.pohádky- labuť,Babička vypráví pohádku ,Čaroděj.pohádky – Franta Nebojsa ,Dorotka a drak,Čaroděj.pohádky - medvídek ,Krtek malířem, O Kanafáskovi – jak byli zvědaví

28.10. – O PEJSKOVI A KOČIČCE - 61 minut

Jak ulovit tygra ,Krtek a telefon,Sněžný muž ,Krakonoš a sklínkař Matěj , Jak si pejsek roztrhal kalhoty ,Jak pejsek a kočička myli podlahu

Otrokovická Beseda
Náměstí 3. května 1302, Otrokovice

Simpsonovi ve filmu
3. října 2007v 17 a 19:30 hodin. Přístupno, vstupné 70,- Kč
USA - 2007 - 85 minut - český dabing. Jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů se konečně dočkal prvního celovečerního filmového zpracování. Populární rodinka Simpsonových ze Spriengfieldu bude tentokrát čelit globálním výzvám a Homer provede nejhorší věc svého života. Režie David Silverman.

Dannyho parťáci
10. října 2007v 17 a 19:30 hodin. Přístupno od 12 let, vstupné 60,- Kč.

USA - 2007 - 120 minut - titulky. Lehkovážná krimikomedie, v níž stará dobrá parta se chystá vyprázdnit sejfy největšího kasina ve městě. V hlavních rolích G. Clooney, B.Pitt, M. Damon, A. Garcia a Al Pacino. Režie Steven Soderbergh.

Smrtonosná past 4.0.
17. října 2007v 17 a v 19:30 hodin. Přístupno od 12 let, vstupné 70,- Kč.
USA - 2007 - 120 minut - titulky. Čtvrté pokračování mimořádně úspěšné série s Brucem Willisem, jako nekompromisním protivníkem teroristů všeho druhu a všech národností, slibuje klasickou akční podívanou. Režie: Len Wiseman.

Shrek třetí
21. října 2007v 15 hodin. Přístupno, vstupné 65,- Kč.
USA - 2007 - 90 minut - český dabing. Již třetí opakování úspěšné animované komedie, v níž se zelení manželé Shrekovi vydávají vstříc dalším dobrodružstvím. Opakujeme pro velký zájem! Režie: Chris Miller a Raman Hui.

Transformers
24. října 2007v 17 hodin. Přístupno od 12 let, vstupné 70,- Kč.
USA - 2007 - 145 minut - titulky. Prakticky od nepaměti ve vesmíru kolem nás zuří válka dvou vyspělých civilizací: hodných Autobots a zlých Decepticons. Další scifi od producenta Stevena Spielberga. Režie: Michael Bay

Warholka - projekt "Hudební film" - sestřih ZDE
31. října 2007v 19 hodin. Přístupno od 15 let, vstupné 65 Kč
USA-2006-90 minut-titulky. Když Andy potkal Edie, život se stal uměním. Slíbil jí, že z ní udělá hvězdu, jakou vždy chtěla být. Svůj slib splnil beze zbytku. Film vypráví o hektickém životě Edie Sedgwickové. Přestože zemřela ve 28 letech, svět na ni nikdy nezapomněl. Návrat do doby, kdy "Továrna" Andyho Warhola utvářela i hudební názory celé generace. Režie: Georgie Hickenlooper

Divadla

Městské divadlo Zlín

Út 20:00
Divadlo

St
3.10.2007
19:00
Divadlo

Čt
4.10.2007
17:00
Divadlo
AMALIA DÝCHÁ ZHLUBOKA

Čt
4.10.2007
19:00
Muzikál

5.10.2007
19:00
Divadlo

So
6.10.2007
19:00
Divadlo

Ne
7.10.2007
19:30
Koncert
SVĚTLO BUDIŽ POZDRAVENO HRADIŠŤAN

Čt
11.10.2007
10:00
Pro děti

12.10.2007
19:00
Divadlo
TVÁŘ POD MASKOU

12.10.2007
19:00
Divadlo
ZIVOT JE ZATRACENĚ KRÁSNEJ

So
13.10.2007
19:00
Muzikál

Po
15.10.2007
19:00
Koncert

St
17.10.2007
17:00
Muzikál

Čt
18.10.2007
19:00
Muzikál

19.10.2007
19:00
Muzikál

So
20.10.2007
19:00
Divadlo

So
20.10.2007
19:00
Muzikál

Út
23.10.2007
15:00
Divadlo
KAUZA Ž na hranatém stole

Út
23.10.2007
18:30
Muzikál

Út
23.10.2007
22:00
Divadlo
PREZENTACE FILMŮ STUDENTŮ ANIMACE A AUDIOVIZE FMK UTB VE ZLÍNĚ

St
24.10.2007
10:00
Divadlo

St
24.10.2007
15:00
Divadlo
BLÍZKÁ SETKÁNÍ TŘETÍHO VĚKU

St
24.10.2007
19:00
Komedie

St
24.10.2007
22:00
Divadlo
KABARET PHANTASY PHAUST

Čt
25.10.2007
10:00
Pro děti

Čt
25.10.2007
19:00
Divadlo

Čt
25.10.2007
22:00
Koncert
1. KONCERT: EUFORION

26.10.2007
19:00
Divadlo

Po
29.10.2007
10:00
Divadlo

Út
30.10.2007
14:30
Divadlo

St
31.10.2007
19:00
Divadlo
CHARITATIVNÍ MÓDNÍ PŘEHLÍDKA”SPOLEČNĚ DĚTE”

St
31.10.2007
19:00
Muzikál


MALÁ SCÉNA Zlín
Štefánikova 2987 Zlín

Malá scéna Zlín - Komorní sál
O pejskovi a kočičce07.10.2007 15.30
Pipi Dlouhá punčocha14.10.2007 - 15.30
Blízkost v pokusech20.10.2007 - 19.00
U nás v Nesvárově aneb Kdo přemůže draka21.10.2007 - 15.30
Ornitologie22.10.2007 - 19.00
Blízkost v pokusech27.10.2007 - 19.00
O pejskovi a kočičce28.10.2007 - 15.30
Ornitologie28.10.2007 - 19.00

Otrokovická beseda

19. listopadu 2007v 19:00 hodin - Intimní divadlo Dáši Bláhové: TĚLO
Inscenace hry Eve Ester je volným pokračováním předchozích, veleúspěšných Monologů vagíny. Opět přináší humorné a dojemné příběhy žen. V režii Ireny Žantovské hrají: Jitka Asterová, Dáša Bláhová a Míša Sajlerová.
Vstupné 200,- 180,- a 160,- Kč.





KLUBY, AGENTURY 0041_lb81k.gif

Golem Gambrinus klub Zlín

Telefon: 577 596 111

4http://www.lacodeczi.com/

LACO DECZI
6.10.2007 / 21:00
Trumpetista Laco Deczi patří na jazzové scéně k osobnostem v každém ohledu nejoriginálnějším. Deczi se již od svých studentských let orientoval na výrazově nejspontánnější proud černošské jazzové tradice, vycházející z blues a bebopu.
Zlom v jeho kariéře nastal po prvním krátkodobém pobytu v USA v roce 1980, spojený s hostováním v big bandu trombonisty Sonnyho Costanza. Natrvalo se vydal Laco Deczi do USA v roce 1985, kde doposud žije v New Yorku a v nejtvrdší konkurenci se znovu protloukl k deskám s vlastní kapelou. Hraje v různých jazzových klubech s předními jazzovými muzikanty.

Laco Deczi Trumpet
Eric Meridiano Keyboards
Nob Kinukawa Bass
Vaico Deczi Drums


VLADIMÍR MIŠÍK& Etc
27.10.2007 / 21:00
Klasik českého bigbítu Vladimír Mišík se stal již za svého života legendou. Jeho písně "Variace na renesanční téma" (Láska je jako večernice…), "Sladké je žít" či "Stříhali dohola malého chlapečka" zlidověly a ač vznikly před mnoha lety, dodnes je (rádi) slýcháme z rádií či u táboráků. Zde si pusťte pořad ČT
- sólo pro Vladimíra Mišíka.

Narodil se 8. března 1947. Někdy okolo roku 1975 (ani on to neví přesně), vzniklo ETC…, jehož obsazení se několikrát měnilo. Nejslavnější období ETC… bylo kolem roku 1980, kdy také vyšla deska ETC… 2. V té době ovšem rovněž přišel zákaz vystupovat - na Mišíka se mělo zapomenout. Nestalo se, ale pár let trvalo, než se mohl vrátit na pódium. Nejprve jezdil s několika písničkami jako host třeba Honzy Spáleného, potom dal znovu dohromady ETC…

Současné obsazení:
Vladimír Mišík - zpěv, kytara
Petr Kulich Pokorný - kytara
Pavel Skála - kytara
Jan Hrubý - housle
Jiří Veselý - baskytara
Jiří Zelenka - bicí

4http://www.vladimirmisik.cz/


4http://www.cali-p.com/

Cali P
20.10.2007
Nová evropská reggae senzace jménem Cali P (Pierre Nanon) se narodila před 21 lety na malém karibském ostrůvku v Guadeloupe. Vzhledem k tomu, že byl synem nadaného hudebníka, měla hudba na jeho život velmi silný vliv a Cali P začal už jako tříleté dítě hrát na bicí. Inspiraci ke své tvorbě čerpal napříč širokým rozsahem žánrů jako Reggae, Dancehall, Soul, Jazz, Rock a částečně také z Pop music. Stejně jako projevoval své výjimečné nadání na hraní na bicí, tak prokázal své dovednosti v psaní textů, se kterými začal ve svých 14 letech. Skutečný průlom ale přišel poté co se připojil ke Gideon Soldiers Sound v roce 2000, což rozběhlo jeho dancehallovou kariéru. Začal se objevovat na všech Švýcarských reggae a danchallových akcích, kde si lehce získával publikum svou jedinečnou smělostí a mohutnou energií vydanou ze sebe na pódiu. Nezaměnitelným a krásným hlasový talentem v působivé kombinaci s výtečným lyrickým obsahem a poutavým projevem uchvátil veškeré své publikum. Cali P je umělec, kterého pokud jednou spatříte, tak na něj nikdy nezapomenete. Po jeho koncertech vždy odcházely tisíce spokojených posluchačů napříč hranicemi a kontinenty. Objevil se ve spoustě zemí – Utah, Německo, Švédsko, Rakousko, Francie, Itálie, Nizozemí, Slovinsko, Itálie a má výsadní postavení v Africe a také v jeho rodném Guadeloupe. Jeho první singl „Forward“ byl vydán na labelu Pow Pow Productions v únoru 2005. Nyní se očekává vydání debutového alba tohoto progresivního umělce, které již brzy vyjde pod názvem „Lyrical Fire“. Cali P žije poselstvími, která vyslovuje. Je to pravý, mladý a nadaný rasta s pozitivním a poctivým poselstvím, které vyjadřuje unikátní skromnost a pokoru, která sálá na každého, kdo měl to potěšení se s ním setkat na jeho úchvatném vzestupu. Jeho písně ho opatřují pevnými základy a umožňují mu udržovat své příznivce v netrpělivém očekávání toho co právě přijde. Ať už vystupuje na světových podiích jako sólo umělec, po boku Wissie Assassination nebo s Djem, je Cali P bez pochyby novou senzací na evropské reggae a dancehall scéně.


SLET BUBENÍKŮ
15.10.2007 / 21:00
Čeští špičkoví hudebníci se potkají na jednom pódiu s muzikanty z Afriky, Ameriky, Asie i Austrálie. První ročník Sletů bubeníků proběhl v roce 2002 z iniciativy Pavla Fajta a Romka Hanzlíka (agentura AMP). Na počátku byla jednoduchá idea: Pozvat na jedné straně přední české invenční bubeníky, na straně druhé renomované zahraniční hudebníky z různých žánrů, kultur a různého vnímání hudby na týdenní tvůrčí dílnu a iniciovat tak vytvoření unikátního uměleckého díla – společné kompozice, jejíž výsledkem je živý koncert rytmických nástrojů. Slet bubeníků chtěl zahrnovat všechny hudební směry, překlenovat rozdíly mezi kulturami a přístupy k tvorbě, navodit jiskřivou tvůrčí atmosféru a následně ji přenést na pódium.

Výsledek tohoto prvního Sletu byl fenomenální. Obecně bývá také skoro pravidlem, že vidět profesionální muzikanty zapojené v projektu, který jim dovoluje vyskočit z vlaku rutinní obživy (jakkoli by bylo zbytečné obviňovat zúčastněné z uměleckého rutinérství) a zcela se oddat kouzlu okamžiku, bývá zážitkem. Zde to platilo dvojnásob; už kvůli tomu, že před prvním veřejným vystoupením bylo jen pár dní na sezkoušení programu. Skloubení schopnosti maximální improvizace s maximální kázní a ohleduplností k ostatním na pódiu zavdalo na maximální dojem. Ti, kdo byli přítomni této neřízené i obdivuhodně ukázněné spoušti rytmů, mohli hovořit o zážitku srovnatelném s atmosférou kmenových rituálů, ryzím kontaktu se samotnou prapodstatou hudby.

Euforie po prvním Sletu, doživovaná ještě dlouho po skončení nadšenými ohlasy diváků (kdesi v archivech ČT se nachází i jedinečný záznam koncertu z krápníkové jeskyně v Moravském krasu), dala podnět k významnému posunu. Z původní myšlenky jednorázového setkání bubeníků se vyklubal nápad opakovat tuto mystickou seanci každoročně.
Slet bubeníků tak vstupuje již do 6. ročníku. Každoročně se schází jiná sestava bubeníků a vznikají stále nové skladby. Vydavatelství Indies vydalo před dvěma lety 2CD zaznamenaného výtečného koncertu z Laterny Magiky.

Celkem se na pódiích rozezní až dvě tuny nástrojů - bicích souprav, činelů, mnoha etnických bubnů a elektroniky, ale i lidské hlasy (Yumiko z Japonska) či didgeridoo Ondřeje Smeykala.

Pavel Fajt - drums, dholl, electronic
Miloš Vacík - congas, timbales, djembé, berimbau, caxixi, pandeiro, agogo-bells, repeniq , apito, brasilian and cuban percussions, voice.
Alan Vitouš - Log drums, bougarabou,darbuka, djembe, kalimba
Štěpán Smetáček - drums
Mohamed Bangoura - percussions (Afrika - Austrálie)
Ondřej Smeykal (didjeridoo)
Yumiko (vocal - Japonsko)
Ephraim Goldin percussions (Afrika – Kanada)
Maaka McGregor …. Electronic, percussion (Nový Zéland)

Jelikož Kanaďan i Australan jsou hudebníci afrického původu, můžeme s trochou nadsázky prohlásit, že jsou v sestavě zastoupeny všechny kontinenty kromě Antarktidy. Maaka McGregor je původem Maor z Nového Zélandu. Zatímco Ephraim žije občas v Praze, Maaka i Mohamed přicestují exkluzivně na Slet bubeníků z opačné straně zeměkoule.

4www.sletbubeniku.cz


AMO
26.10.2007
OPAK svoji hip-hopovou kariéru zahájil v roce 1995 a 1996,kdy se věnoval graffiti.Toho času plánoval kapelu spolu s dnes známým DJ Yanom ze slovenské skupiny H16 a Braom neboli Darkom(WGC,DCK).Nakonec se postaral o zrod kapely KraKella v první linii s raperem z ulice Deža-Vu.Brzy se přidal i člen Blažo.Ta patřila v té době po boku kapel jako Název Stavby nebo Psiché.Za tu dobu Opak na sobě pracoval a nyní ho můžeme zařadit mezi slovenských top producentů a raperů.
Druhým neméně známým podstatným členem kapely je MOE.Je výborný raper a taky freestyler(zůčastnil se obou dílů slovenského freestyle battlu),v současnosti se profiluje i na velmi dobrého producenta.Jeho úplné začátky jsou u skupiny Psiché,z které později odešel.Začaly pokusy o produkci s méně významným producentem a raperem GOGOm.Nahráli spolu demo,díky kterému si Moeho všiml Opak a vzal ho do své kapely KraKolla.Jeho flow je originální a dá se označit za výslovně rychlí.

Poslední z trojice členů kapely je VIKTOR HAZARD.K hip-hopu se dostal přes graffiti už v roce 1995.Této činnosti se věnuje až do roku 1999,kdy jako první na slovensku dostává šanci udělat vlastní hip-hopovou rádioshow.V té době se střetává s Opakom,který ho osloví,aby dělal na jeho koncertech DJe.V současnosti Viktor Hazard moderuje spolu s Lyrikom H nejposlouchanější hip-hopovou rádioshow Sampler RadioShow.

Všichni tři se střetávají v kapele KraKella v roce 2001.V té době ještě s Blažom,ale už bez Deža-Vu vychází první underground s názvem 'Neskoro v Noci'.Poté v roce 2003 zakládají kapelu AMO.Opak jako první z bratislavských rapových producentů tvoří podklady na MPC a to se odrazilo i na zvuku prvního vynilového singlu AMO 'Svet Patrí Mne/Čo Si Čekal?',který vychází současně se zrodem kapely.O rok později,znova pod hlavičkou svého vlastního undergroundového labelu '24 Hodín Records' vydávají druhý singl 'Rap 2005'.Na tomto vynilu se nachází dnes už známý hit Bratislava,ke kterému natočili svůj první nízkorozpočtový videoklip.
1.10.2005 AMO vydává svoje debutové album 'Original'


4http://amo.hip-hop.sk/

Zelenáčova šopa Hudební a divadelní klub
Dlouhá ulice 111
Zlín


st 3.10. Jindra Šťáhlavský a Starý fóry
(křest CD)




pá 5.10. ZVA 12-28
Skvělá slovenská bluesová kapela


pá 5.10. ZVA 12-28
skvělá slovenská bluesová kapela
http://www.zva12-28band.sk/



so 6.10.
ne 7.10.
Poznávání kamenů




út 9.10. Duro Turtev & Bluesweiser
skvělý slovenský bluesman
http://www.hc.sk/src/bluesman.php?lg=en&oid=851



so 13.10. Módní přehlídka
Divadlo Hrocha & Pásovce SMÍCHOT



ne 14.10. Vladimír Merta
folkový písničkář




út 16.10. Pass
host: DuouD


foto Pass


čt 18.10. Ruchadze band
opět v šopě
skvělý gruzínský kytarista se svou kapelou




ne 21.10. Meantime (SK bluegrass)
host: "Zlínský středa nebo čtvrtek band"




ut 23.10. Frank Zappa Quartet
legendární revival z Vizovic




čt 25.10. Promítání filmu "Cesta do neznáma"




ut 30.10. František Segrado a Veselá bída
skvělý valašský zpěvák
tentokrát se svou kapelou znám ze spolupráce na desce "Strážce plamene" (Hapka & Horáček)




čt 8.11. Luboš Pospíšil



hudební klub U Tetoura
Švermova 91 Zlín 4 Malenovice Informace: 777 337 449
Hele, já se s tím přepisovat nebudu. Klikni si tam. Hynek

Masters of Rock Café

ZLÍN – ČEPKOV, Tyršovo Nábřeží 5497, Tel: 577 001 120 (kavárna), 577 001 122 (produkce)

VDL 2007

3.10. 20:00 hod. Gotthard (SWI), Memoria (CZ)

švýcarská hard rocková kapela Gotthard zahájí ve Zlíně evropské turné ke své nové desce "Domino Effect"! Speciálním hostem bude česká Memoria!

Vstupné v předprodeji: 450,— Kč

12.10. 20:00 hod. Skavečírek - 2v1, Prague Ska Conspiracy, Pandana (SK)

přijďte se pobavit na veselý Skavečírek, největší v tomto kraji, na který přijedou zahrát čtyři výborné skakapely - pražští 2v1, Praque Ska Conspiracy, Drunken Boomerang a bratislavská Pandana!

Vstupné v předprodeji: 100,— Kč

20.10. 20:00 hod. Korpiklaani (FIN), Silent Stream of Godless Elegy (CZ), Interitus (CZ)

"Lidé z pralesa" míří do Čech! Finská šestice Korpiklaani vyráží na evropské turné ke své nové desce! Speciálními hosty budou čeští Silent Stream of Godless Elegy a Interitus!

Vstupné v předprodeji: 450,— Kč

22.10. 19:00 hod. Dívčí válka - Divadlo Františka "Ringo" Čecha

nejnavštěvovanější a nejlepší divadelní komedie všech dob, pojednávající o věčném boji mezi muži a ženami. Hrají: F. R. Čech, Jaroslav Sypal, Petr Martinák, Jiří Helekal, Michal Gulyáš, Uršula Kluková, Ester Ládová, Veronika Hůlová, Martha Olšrová a další.

Vstupné: 230,— Kč¨vzpomínáte na písničku Já už jdu? VIDEO PRO PAMĚTNÍKY ZDE

26.10. 20:00 hod. House of Lords (USA), Eagleheart (CZ)

americká melodická hardrocková kapela House of Lords přijíždí do Zlína! Speciálním hostem budou čeští Eagleheart!

Vstupné v předprodeji: 400,— Kč

AGENTURA SEPTEMBER
umělecká a produkční agentura
Zarámí 4422, 760 01 Zlín



Dany Laurentová: DRAHOUŠKOVÉ

Čtvrtek 25. října 2007 v 19 hod. - Academia centrum UTB Zlín

foto

Skvělá komedie, která se velice vtipnou, neotřelou a výstižnou formou zabývá otázkou fungování rodiny v jednadvacátém století.
Hrají: Pavel Zedníček, Jana Paulová, David Suchařípa, Anežka Svobodová a Jiří Kohout.
Režie: Petr Novotný


Antonín Procházka: S TVOJÍ DCEROU NE

Úterý 30. října 2007 v 19 hod. - Academia centrum UTB Zlín

foto

Komedie o tom, jak snadno spadnout do manželské krize a jak z ní těžko ven.
Hrají: Petr Nárožný, Naďa Konvalinková, Karolina Kaiserová, Antonín Procházka, Pavel Kikinčuk / Martin Zahálka, Lucie Juřičková / Marika Procházková a další.
Režie: Antonín Procházka



LUCIE BÍLÁ

Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19.00 hod. - Sportovní hala Novesta Zlín

foto

Jedna z neúspěšnějších zpěvaček u nás, 9-ti násobná zlatá slavice se vám představí v rámci Madeland Tour 2007. Koncert mapující celou její kariéru má podtitul: 22 osudových písní během jednoho večera.
Hosté: Ewa Farna, Kamil Střihavka, Václav "Noid" Bárta, Ondřej Soukup a kapela Petra Maláska.


Agentura VELRYBA
JOE COCKER 5. 11. 2007 > Ostrava, ČEZ Aréna
GLENN MILLER ORCHESTRA 7. 11. 2007 > Velké kino, Zlín

MUSIC LAND
Út
2.10.2007
21:00
Párty
MOJITO PARTY IAESTE

St
3.10.2007
21:00
Párty
POPROCK PARTY - MAJKL DJ

5.10.2007
21:00
Párty
DANCE ROTATION PARTY - DJ KOSSI

So
6.10.2007
21:00
Párty
TIP TOP PARTY - DJ SMOKE

Út
9.10.2007
21:00
Párty
VÍTÁNÍ PRVŇÁKŮ UTB

St
10.10.2007
21:00
Párty
POPROCK PARTY - DJ NEMO

12.10.2007
21:00
Párty
FRIDAY FREE PARTY - DJ SPIDER

So
13.10.2007
21:00
Párty
FRESH DISCO - DJ ČAPKA

St
17.10.2007
21:00
Párty
POPROCK PARTY - MAJKL DJ

19.10.2007
21:00
Párty
DANCE ROTATION PARTY - DJ KOSSI

So
20.10.2007
21:00
Párty
FRESH DISCO - DJ TYPE-K

St
24.10.2007
21:00
Párty
POPROCK PARTY - DJ TYPE-K

Čt
25.10.2007
21:00
Párty
HOLIDAY PARTY - DJ SPIDER

26.10.2007
21:00
Párty
FRIDAY FREE PARTY - MAJKL DJ

So
27.10.2007
21:00
Párty
FRESH DISCO - DJ ČAPKA

St
31.10.2007
21:00
Párty
POPROCK PARTY - DJ ČAPKA