Václav


Dneska jsem narazila na nový film Jiřího Vějdělka, který bude určitě hodně dobrý, těším se. Moc se těším. Do kina si zajdu. Do kina si zajdu. Trojana zbožňuju, a vůbec hvězdné obsazení a skvělá hudba. Více tady http://filmvaclav.cz/trailer.html Lucie Gazdošová

rešerše z medií 11.12.07

Zlínský deník

Ve večerníčku se zabydlí Krysáci


Večerníček Krysáci
Zlín - Na nový televizní večerníček Krysáci se mohou těšit diváci od 1. do 13. ledna. Jeho hlavními hrdiny jsou tři krysy žijící na smetišti u Vizovic. Loutkový animovaný seriál vytvořili zlínští filmaři.

Romeo a Julie: láska v sevření pinzety

 Kateřina Liďáková jako Julie je něžně naivní projevujíc dětinské nadšení pro všechno nové. Romeo Josefa Kollera zůstává zasněný a zároveň mladicky nerozvážný.
Zlín - Dopředu bylo avizováno, že s režií Kathariny Schmitt se mají diváci těšit na netradiční pojetí klasické hry přístupné především mladým, kteří by skrze příběh Romea a Julie měli najít a uvědomit si sami sebe. Stejně jako oni se titulní dvojice musí pokusit obhájit svoje místo ve světě plném násilí a netolerance. více

Zlínské kongresové centrum v provozu? Za rok a půl

Stavba Kongresového centra ve Zlíně
Zlín - Kongresové a univerzitní centrum ve Zlíně bude podle posledních informací kompletně dokončeno zřejmě v dubnu roku 2009. Zatímco v Univerzitním centru se už za půl roku uskuteční zasedání vědeckých rad a konferencí, kongresovou část začnou dělníci stavět nejdříve v lednu.